Over mij !

      Even voorstellen 😉

      Ik ben Touria , moeder van 2 dochters.     

          Noah is 9  en Ehmen is 1,5 jaar oud . Allebei zijn ze super leuk 😉 

https://www.youtube.com/watch?v=PS71aXelp74

In januari 2015 ben ik gestart met Bubbledutch. Ik ben een onderneming begonnen omdat ik graag zelfstandig wil creëren-maken en ontwikkelen . Het is voor mij een uitdaging om van niets iets te maken. Zo leef ik op wanneer ik een concept mag bedenken uitwerken verbeteren en verder mag ontwikkelen. Bubbledutch maakt een bellenblaas product voor magische belevingen.

Wat mij enthousiast maakt is de doelgroep waar ik mee werk en het spel dat ik aanbied. Kinderen, jong volwassenen en volwassenen herkennen daardoor het kind in zichzelf. Een activiteit die op een simpele manier op zichzelf staat en die plezier geeft. Door samen te spelen en een creatieve activiteit te ondernemen.

Mijn dochter is de inspiratie bron achter mijn ondernemingsplannen en mijn grootste leermeester. Het idee is ontstaan met een bellenblaas machine waarvan de vulling snel keer op keer op raakte . Omdat we het te duur vonden om het keer op keer te kopen besloten we om te onderzoeken hoe we het zelf konden maken.
Er ontstond na een half jaar zelf gemaakte bellenblaas testen en onderzoeken een product. Men kwam er van ver op af wanneer we het buiten gingen testen, en zowel kinderen als volwassenen zichtbaar enthousiast . Dat heeft er met name voor gezorgd om het verder te ontwikkelen.

Bellenblazen prikkelt de creatieve geest, het verwondert en creeërt iets magisch.

Bellenblazen heeft een magische aantrekkingskracht.Bellenblazen fascineert al eeuwenlang en blijft dat ook doen.

Het versterkt je beeld en visualisatie . Van kunst en creatief zijn, kunnen kinderen en volwassenen leren om tot een goed oordeel te komen over betekenisvolle relaties. Bij kunst en creatief gaat het om eigen oordeel boven regels.

Van kunst en creatief zijn leer je dat problemen meer dan één oplossing kunnen hebben, en meer dan één antwoord vragen. Kunst, creativiteit en sportiviteit biedt een meervoudig perspectief.

Doordat ik zelf ook ervaarde dat mijn creatieve geest werd geprikkeld lukte het mij om er stap voor stap een concept bij te bedenken. Ik bedacht hoe ik het product als dienst in kon zetten. Het leverde spel en ruimte op voor creativiteit . Ik kwam op het idee om met BubbleDutch unieke maatwerk activiteiten te ontwikkelen, te leveren en uit te voeren .

Er was nu  een product en ook een dienst .
Het product wordt per opdracht gemaakt . Het is te koop als doe het zelf product met een handleiding.

Het product wordt gebruikt voor  diensten op verschillende feestelijke creatieve en sportieve gelegenheden.

De diensten van Bubbledutch worden op uiteenlopende locaties aangeboden en bij verschillende instellingen en organisaties vinden ze plaats.

Naast uitgebreide activiteiten rondom het bellenblazen wilt Bubbledutch groeien en blijven vernieuwen door passende  activiteiten toe te voegen die ontstaan.

Nu is het halverwege 2017 en bereiden wij ons vast voor op de magische bellenblaas licht en muziek show  . Het belooft iets moois te worden samen met Lies Joosten http://www.arpalisa.nl/  Meer info hierover volgt binnenkort.

       

Bubbledutch heeft een werkplek in  het Dutch bicycle centre for innovation aan de Waalbandijk 8b bij het Honigcomplex .

Hier vind je allerlei verschillende ondernemers . Leuk als je eens langskomt.

Binnenkort cursus creatieve concept ontwikkeling basis en vervolg .  Tijdens de cursus die vier dag delen duurt ontdek je  waar jou kracht ligt en kom je tot jou aller beste idee selectie.
Daarna werken we  jou idee selectie uit tot een bruikbaar goed concept waar je snel mee aan de slag kunt.

Stuur voor meer informatie een bericht naar info@bubbledutch.nl

.

         

   

                   Lees wat anderen zeggen over mij

“Ik heb Touria leren kennen als een enthousiaste onderneemster van BubbleDutch.
Toegewijd, creatief en enthousiasmerend naar haar klanten en uiteindelijk de kinderen waarvoor ze het doet. Heel veel succes en plezier !!
Gr,
M”

“Touria is een ruimdenkende actieve moeder, die met veel plezier haar bellen blaast. Ze ziet steeds nieuwe wegen die ze met BubbleDutch kan bewandelen “

Marc Luijben MM-magic Entertainment

         Ik ken jou als een enorme doorzetter.

     Altijd weer op zoek naar nieuwe ideeën en nieuwe verbindingen.

  Dat maakt dat waar jij in  het klein aan begint de potentie heeft om groots en succesvol te  worden! Op jou is bijgaande uitspraak van Maya Angelou van toepassing.

Lily van Engen Kunstbedrijven  

 

“Touria ken ik als een bijzonder creatieve vrouw die geniaal is in het bedenken van mogelijkheden. Gekoppeld aan haar pro-activiteit staat dat garant voor actie, spektakel en prachtige evenementen. Heerlijk die openheid en oprechtheid van haar die leiden tot nieuwe kansen en uitdagingen.”

Met vriendelijke groet,

Fred , Rivero Coaching